Daily-Loua-koffie.jpg

Verzenden
& retourneren

Verzenden

Elk pakketje wordt met de hand ingepakt, zodat het alle liefde en aandacht krijgt die het verdient. Dat betekent dat jouw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen in huis is. Het pakketje past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Retourneren

Wat jammer dat de bestelling niet naar wens is, maar natuurlijk mag je het retourneren. Lees de onderstaande informatie goed door.

 

Goed om te weten

 

1. Stuur een mailtje naar info@dailyloua.com. Geef hierbij je naam + het ordernummer door. Je ontvangt dan van mij een retourformulier die je kan toevoegen aan jouw retourzending. Laat mij vooral weten waarom het pakketje niet naar wens is, want jouw feedback is waardevol voor mij.

 

2. De bestelling moet binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd in de originele verpakking + het retourformulier. Als de producten gebruikt, incompleet of beschadigd zijn, dan is Daily Loua niet verplicht het pakketje retour te nemen.

 

3. De kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening. Je kan daarom zelf kiezen met welk verzendbedrijf je wilt retourneren.

 

4. Retourzendingen zijn het risico van de koper. Dat betekent dat Daily Loua niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van jouw retourzending. Het is daarom belangrijk om een verzendbewijs te vragen. Bewaar dit bewijs totdat jouw retourzending verwerkt en terugbetaald is. 

 

5. De terugbetaling vindt binnen 7 werkdagen plaats nadat de retourzending is goedgekeurd en verwerkt. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee de betaling is gedaan.

 

Retouradres (let op, geen bezoekadres!)

Daily Loua

Eikbosserweg 92

1214 AL te Hilversum

Volg @dailyloua op Instagram

Ladies first

Schrijf je in voor onze Love Letters en blijf als eerste op de hoogte

van leuke weetjes, tips en acties!

daily-loua.png