daily-loua-lynn-koffie.jpg

Het gezicht achter
Daily Loua

Daily-Loua-Liselore-stap-Lynn-about-me-1.jpg

over Daily Loua

Daily Loua is er voor de zelfbewuste, praktisch spirituele, ambitieuze en stijlvolle vrouw. Het is er voor de moeder, de ondernemer, de vrouw die andere vrouwen empowert, het is er voor jou.

 

Het is dé plek waar je thuiskomt. Het is een fijne space voor liefdevolle en getalenteerde vrouwen. Een echte community waar self-love en succes hand in hand gaan.

 

Self-love is zó belangrijk, want het laat je stralen, het geeft je helderheid en kalmte. Het zorgt voor een leven die waardevoller is. Je bekijkt het leven met een zachte maar krachtige blik.

 

Vrouw, je kent dit wel. Het alledaagse gaat snel. Het gehaaste leven kan je nog wel eens opslokken. Maar weet, je bent het waard om meer rust te krijgen. Ik wil je daarom vragen om elke ochtend eventjes de tijd te nemen voor jezelf. 

 

Creëer een fijn moment alsof het elke dag Self-care Sunday is. Zet je Daily Loua koffie en maak er jouw momentje van met een kaarsje en een journal. Tune in bij jezelf en kijk wat je die dag nodig hebt. Als je hiernaar gaat luisteren begin je de dag vanuit self-love, focus en rust. Dit kleine ritueel wordt langzamerhand een liefdevolle gewoonte. En weet je?

De alledaagse momenten zijn het grootst. 

Daily-Loua---liselore-stap-_liselorestap-20-11.jpg

Waarom ik dit doe...

Ik wil mijn verhaal met je delen waarom ik Daily Loua begonnen ben. Een aantal jaren geleden is mijn tante helaas komen te overlijden. Een zwarte dag in mijn leven, want ze was belangrijk voor mij. Ze was voor mij een inspiratiebron, want ze was ondernemend en creatief, net als ik. Ik leek op haar. Deze gebeurtenis heeft mij doen beseffen dat ik meer mijn eigen keuzes mag gaan maken en mijn eigen droomleven mag gaan creëren. En eerlijk is eerlijk, dat inzicht kostte tijd.


Sindsdien ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, omdat ik het anders wilde doen. Stapje voor stapje leerde ik steeds meer over mijzelf, dat was spannend en interessant tegelijk. Ik ben beter voor mijzelf gaan zorgen en ik kreeg hier veel voor terug. Ik kreeg meer energie, ik voelde mij gelukkiger en krachtiger. De positiviteit die ik even kwijt leek te zijn, is terug gekomen in meervoud. 

 

Dit komt mede door mijn wekelijkse ritueel, ‘Self-care Sunday’. De zondagavond is echt mijn moment. Een fijne meditatie, maskertje op, kaarsen aan en mijn doelen bepalen. Dit zijn de fijne momenten, maar helaas was dat niet elke dag haalbaar, althans dacht ik. Ik wilde het daarom versimpelen en deze

self-love routine écht integreren in mijn dagelijkse leven. 

Dat is hoe Daily Loua is ontstaan. 

 

Dit dagelijkse koffiemoment zorgt ervoor dat je krachtiger, lichter en liefdevoller in het leven gaat staan. Je kijkt mooier naar jezelf en naar de dingen om je heen en behaalt je doelen, omdat je in jezelf gelooft. Ik ben dit zelf aan het ervaren, en dit gun ik jou ook.

Liefs lynn

Daily-Loua---liselore-stap-_liselorestap-8-1.jpg

Volg @dailyloua op Instagram

Ladies first

Schrijf je in voor onze Love Letters en blijf als eerste op de hoogte

van leuke weetjes, tips en acties!

daily-loua.png